Atheneum College Hageveld
Hageveld 15
2102 LM Heemstede

Tel. 023 5 100 100
Fax 023 5 100 150

Mail college@hageveld.nl
Routebeschrijving

 

 


 

 

Bekijk het vakantieschema


Bekijk hier de schoolgids    

 

 Lees meer over ANBI

   

 

 


schoolgids Schoolgids Schoolgids 2014-2015 null null null null null null null null
  Welkom bij Atheneum College Hageveld

 

 

Atheneum College Hageveld is gelegen op landgoed Hageveld en is gehuisvest in een gebouw dat voorheen een klein-seminarie herbergde. Het is een sfeervol monumentaal gebouw dat wordt omzoomd door veel groen. Ook de sportvelden liggen rondom de school.  

College Hageveld is het enige zelfstandige atheneum dat Nederland telt. Wij bieden onze leerlingen een inspirerende werkomgeving.

 

De sfeer die wij als school nastreven laat zich het best vangen in een zevental trefwoorden: Betrokkenheid, Vertrouwen, Veiligheid, Respect, Enthousiasme, Uitdaging en Ontplooiing. Het zijn de bouwstenen van ons atheneum.

 

 

 

Atheneum met keuze-Latijn Wereldburgerschap Ruimte voor eigenheid Sporten op een landgoed Ga naar de website van 200 jaar Hageveld
 Laatste nieuws

Informatie over start schooljaar 2019-2020 (lees meer)

De schoolvakantie duurt tot en met zondag 25 augustus 2019. Op maandag 26 augustus begint het nieuwe schooljaar. De jaaropening voor de reguliere brugklas en VIA is maandagavond 26 augustus. De eerste schooldag is dinsdag 27 augustus.

Meer informatie over de eerste schoolweek kunt u vinden achter de inlog in Mijn Hageveld.

Op donderdagmiddag 22 augustus ontvangen ouders en leerlingen een digitale nieuwsbrief via het bij ons bekende mailadres.


Nieuwe rector-bestuurder (lees meer)

Het bestuur van Onderwijsstichting College Hageveld heeft per 1 augustus 2019 Peter Stam (1982) aangesteld als rector-bestuurder van Atheneum Hageveld. Peter volgt rector Wille Straathof op, die met pensioen gaat.

Peter Stam is sinds 2005 verbonden aan Hageveld. Hij is begonnen als docent lichamelijke opvoeding. Vanaf 2008 was hij teamleider en sinds 2016 conrector met de portefeuille personeelszaken en financiën.

Peter is benoemd na een uitgebreide sollicitatieprocedure met kandidaten van binnen en buiten de school, die werd begeleid door bureau K+V.