Profielkeuze klas 3

26-10-2020
De leerlingen uit klas 3 moeten dit jaar hun profielkeuze maken. Op dinsdag 15 (klas 3ABCD) of 22 september (klas 3EFG) is er een kick-off voor de leerlingen in de aula geweest en in periode 2 staan de mentorlessen geheel in het teken van de profielkeuze.

Voor de ouders is er op dinsdag 27 oktober 2020 een digitale ouderavond waarin wordt uitgelegd wat de profielkeuze inhoudt en wat de profielkeuze voor gevolgen heeft voor het kiezen van een vervolgopleiding.

De ouderavond is te volgen via ons YouTube kanaal:
 Elke leerling uit klas 3 ontvangt het profielkeuzeboekje dat alle relevante informatie bevat. Dit boekje is ook te vinden op de decanenwebsite van College Hageveld klik hier. Het boekje is te vinden in het menu ‘downloads’. Leerlingen van VIA kunnen hier inloggen. 

Gebruikers moeten zich eenmalig registeren volgens de onderstaande procedure:

Ga naar www.collegehageveld.de.decaan.net en kies bij Welkom voor Registreren. Geef aan dat je een leerling bent en vul vervolgens de gegevens in. Het leerlingnummer is het nummer dat op je schoolpas staat. Ook ouders/verzorgers kunnen gebruikmaken van de website. Zij kiezen bij Registreren voor ouder/verzorger en volgen de verdere instructies. Het leerlingnummer is het nummer dat op de schoolpas van de leerling staat.

Terug